Atriumet på Huddinge konferenscenter

Vårt motto är värdskap

Vi finns här för dig när du behöver oss. På bästa läge, centralt mitt i hjärtat av Huddinge. Vi fokuserar på dig och att ditt möte ska bli så bra det bara går!

Perfekt läge strax utanför Stockholm city

Huddinge Konferenscenter ligger i hjärtat av Huddinge, strax intill pendeltågen och bussar. Endast 15 minuters resa från Stockholms Central och ännu närmare till Älvsjömässan.

Bra konferenslokaler

Vi har fräscha och välutrustade lokaler till er konferens. Våra lokaler är anpassade för olika stora och små möten och vår största sal tar 300 personer. Samtliga mötesrum erbjuder en bra miljö för både kropp och själ. Hos oss är kvalitet allt från noga utvalda stolar och harmoniska färger till den rätta AV tekniken.

Läs mer om våra konferenslokaler

God mat

Vällagad mat och dryck är två av hörnstenarna för lyckade möten. Det som serveras under konferensen ska ge inspiration och energi för att deltagarna ska kunna fokusera, arbeta och koncentrera sig under många timmar.

Läs mer om vår mat och konferenspaket

Fokus på möten

På Huddinge Konferenscenter arbetar vi uteslutande med våra kunders möten, konferenser, utbildningar, middagar och kundevent. Det gör att vi fokuserar på det som ger bäst förutsättningar för din arbetsdag. En miljö skapad för bra möten och kloka beslut helt enkelt.